Akutek Oy
 Osaamista ja palvelua luotettavasti

© 2014 | Akutek Oy, Kruunuvuorenkatu 9A, 00160 Helsinki | info (at) akutek.fi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Bookmarks
Share via e-mail

ICT-ratkaisuja ja palveluja

Asiakkaan tarpeiden kartoitus ja toimintaan tutustuminen takaavat oikeankokoisen ICT-ratkaisun. Tarvekartoituksessa listataan yrityksen tarpeet sekä laite- että yhteystasolla. Me arvioimme tietotekniikan kustannukset, mahdolliset investoinnit sekä ICT-arkkitehtuurin joustavuuden sekä helppokäyttöisyyden.

Asiakkaillamme on menestymisen avaimet

Tietotekniikka on avainasemassa, kun haluat olla nopeasti muuttuvilla markkinoilla ketterä ja kilpailukykyinen. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tietotekniikka tukee liiketoimintaasi joustavasti, tuottavasti ja tarpeittesi mukaan. Olet valmiimpi vastaamaan markkinoiden haasteisiin ja asiakkaittesi tarpeisiin, kun jätät it-infran meidän huoleksemme ja keskityt itse oleelliseen. Kutsu meidät käymään, niin kerromme miten voit saavuttaa tuottavamman toimintatavan. 

Laiteympäristön nykytilan pohjalle suunnittelemme ja asiakkaan niin halutessa myös toteutamme sopivimman ICT-ratkaisun.

Oikean kokonaisuuden lisäksi suunnittelemme ratkaisut asiakkaan kannalta mahdollisimman pitkäaikaiseksi ja asiakkaan toimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi.

Toimitamme ratkaisun sovittuun aikaan ja huolehdimme, että järjestelmä myös toimii. Ammattilaisen asentama ICT-ratkaisu säästää aikaa ja saat työtehon kautta siihen laitetut investoinnit nopeasti takaisin.

Kun haluat yrityksesi tietotekniikan hallintaan ja tuottavaksi, ota Akutekin suunnittelupalvelu avuksesi.

Tutustu esimerkiksi FastMail monikanavaratkaisuun - uutiskirjeitä, tiedotteita ja markkinointia helposti ja tehokkaasti sähköpostitse, tekstiviesteillä tai perinteisellä printtimedialla.

Lisätietoja...