Akutek Oy
 Osaamista ja palvelua luotettavasti

© 2014 | Akutek Oy, Kruunuvuorenkatu 9A, 00160 Helsinki | info (at) akutek.fi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Bookmarks
Share via e-mail

Taloyhtiön sujuva ja tarkoituksenmukainen hoitaminen edellyttää taloushallinnon järjestämistä luotettavalla ja tarkoituksenmukaisella tavalla.

Akutekin Isännöintipalvelut

Asunto-osakeyhtiössä isännöitsijä on aina valittava, mikäli yhtiöjärjestys niin määrää, ja hänen tehtävänään on yhtiön ”toimitusjohtajana” hoitaa yhtiön juokseva hallinto hallituksen ohjeiden ja päätösten mukaisesti. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu asioiden valmistelu, sekä hallitukselle että yhtiökokoukselle, sekä huolehtia niiden päätösten toimeenpanosta. Isännöitsijän valitsee aina hallitus.


Voidakseen hoitaa menestyksekkäästi tehtävänsä tulee isännöitsijän hallita yhtiön toimintaa säätelevä lainsäädäntö, asetukset ja määräykset. Niin ikään hänen tulee hallita päätöksentekoprosessin juridiset vaatimukset sekä valtuus- ja vastuuasiat. Tämä asettaa erityisvaatimuksia isännöinnin hoitamiselle, minkä vuoksi yhä useampi taloyhtiö päätyy nykyisin ammatti-isännöitsijään.


Toimistomme pitkäaikainen kokemus ja isännöitsijöidemme ammattitaito, jota jatkuvasti pidetään ajan tasalla koulutuksella ja toimintatapojemme kehittämisellä, takaa teidänkin taloyhtiöllenne, että tehtävät hoidetaan täsmällisesti ja juridisesti kestävällä tavalla. Me otamme homman haltuun, ja te voitte keskittyä taloyhtiönne kehittämiseen.


Tietoja ja ohjeita asukkaille…

Lisää...

Esimerkkejä taloyhtiön toimintaa säätelevistä laeista ja määräyksistä: